Adelante Kids Roll Ride

Adelante Kids Roll Ride

In de ochtend voorafgaand aan de Wellspect Time Trial vindt de Adelante Kids Roll Ride plaats. De Adelante Kids Roll Ride is een wedstrijd voor kinderen vanaf 8 jaar op de handbikebaan van De Haamen. Kinderen met en zonder beperking mogen met een eigen vervoermiddel (fiets, rolstoel, aankoppelbare handbike of elektrische rolstoel) op de handbikebaan rondjes maken. Als je gebruik maakt van een rolstoel, aankoppelbare handbike of elektrische rolstoel is er begeleiding door een eigen ouder of een buddy vereist. En mocht je geen eigen fiets hebben, dan kun je er een lenen van ons. Limburg Cycling stelt hiervoor enkele fietsen beschikbaar.
Daarnaast kun je kennis maken met de handbikesport. Er zijn handbikers aanwezig die je alles kunnen vertellen over deze sport.

Als je mee wilt doen vinden we het fijn als  je (of een van je ouders) een mail stuurt naar info@adelanteonwheels.eu met je naam, adres, leeftijd en naam van je basisschool. Geef dan ook aan of je een fiets wilt lenen. Maar je kunt ook op zaterdag nog gewoon meedoen als je je niet aangemeld hebt.

De start is om 10.45 uur (zie programma).
Alle kinderen die meedoen krijgen na afloop een verrassing.

 

Handbikebaan De Haamen                                                                                    limburgcyclingsite