Inschrijven

Dit jaar is de Adelante Challenge is een 2-daags evenement. Op zaterdag 18 augustus 2018 is de Adelante on Wheels Tijdrit. Op zondag 19 augustus is de NHC Adelante Challenge. Meer informatie over de inschrijving voor deze wedstrijden vind je hieronder.

Wedstrijdlicentie.
Heb je een wedstrijdlicentie dan kun je je voor beide wedstrijden inschrijven via de website van de KNWU (mijnKNWU).
Op de wedstrijddag lever je je licentie in bij de inschrijfbalie. Daarna ontvang je je startnummer (+ transponder indien gehuurd (19/8)). De ingeleverde licentie kun je na de wedstrijd weer ophalen bij de inschrijfbalie.

Geen wedstrijdlicentie
Heb je geen wedstrijdlicentie dan is een KNWU-basislidmaatschap voor 2018 nodig om deel te kunnen nemen. Bij dit KNWU-lidmaatschap hoort een verzekering die geldt als je deelneemt  aan evenementen die onder toezicht van de KNWU georganiseerd zijn.
Ben je lid van een KNWU-wielervereniging dan is het basislidmaatschap vaak al inbegrepen bij de contributie.  Nog geen basislidmaatschap? Dan kun je voor 23 euro voor 2018 basislid worden bij de KNWU: Basislidmaatschap – KNWU.
Je kunt je aanmelden met het inschrijfformulier op deze website. Inschrijven kan tot en met uiterlijk 12 augustus a.s.

Ter plekke inschrijven
Het is op 18 en 19 augustus ook nog ter plekke mogelijk om in te schrijven. Je dient dan wel op de dag zelf  een geldige KNWU-licentie of een KNWU-basislidmaatschap 2018 te kunnen tonen. Er worden hiervoor €5 administratiekosten per wedstrijd in rekening gebracht. Je kunt ter plekke alleen contact betalen.

Transponder
Je bent bij de NHC Adelante Challenge op 19 augustus verplicht een MyLaps-transponder te gebruiken. Bij de inschrijving geef je aan of je een transponder wilt huren. De huur van de transponder is €10.
- Als je een transponder huurt vul dan ook dit machtigingsformulier volledig in (m.u.v. transpondernummer). Je levert het voorafgaand aan de wedstrijd bij de inschrijfbalie in. Pas dan ontvang je je startnummer met  toebehoren. Dus print het formulier thuis, vul het op je gemak in en neem het mee!
- Je bent zelf verantwoordelijk voor je transponder (eigen of huur).
- Na de wedstrijd lever je de gehuurde transponder weer in bij de inschrijfbalie. De KNWU houdt zich het recht voor om niet ingeleverde transponder financieel door te belasten aan de huurder.

Kosten
Inschrijfkosten voor niet-wedstrijdlicentiehouders: €7,50 per wedstrijd of €12,50 bij deelname aan beide wedstrijden.
Voor wedstrijdlicentiehouders worden geen inschrijfkosten gerekend.
Transponder: huur €10 (alleen op 19/8)

Je betaalt deze kosten vooraf door het juiste bedrag over te maken naar de rekening van Adelante on Wheels o.v.v. Adelante Challenge.
Adelante on Wheels
IBAN rekening :  NL69RABO0316386138
Swiftcode / BIC:  RABONL2U

Reglement
> Bekijk het reglement Nationale Handbike Competitie op de website van KNWU

Overnachting
Er is beperkte mogelijkheid om in het Adelante Challenge weekend een nacht te overnachten in aangepaste wigwam-huisjes op het terrein van Adelante Valkenburg. Kijk voor meer informatie onder Overnachting.